Benieuwd hoe een dag van Dogs Too er uit kan zien?

Pawfect een concullega uit Amerika heeft een leuke opname gemaakt van hoe een dag bij Dogs Too er ook uit zou kunnen zien.  Geniet en laat je alvast meevoeren naar jouw trouwdag samen met je lieve viervoeter.

 

Wat mag u van ons verwachten als u ons inhuurt?

 

Als eerste de gratis intake waar wij samen zullen bespreken hoe wij jullie hond kunnen betrekken op jullie trouwdag en kijken hoe wij wensen kunnen gaan toepassen.

 

Als wij je hond ophalen laten wij deze (indien nodig) goed uit, daarna wordt je hond feest klaar gemaakt, we gebruiken indien nodig droog shampoo, borstelen je hond tot hij of zij er prachtig uitziet en als finishing touch een lekker geurtje.

En dan strikje om en klaar is "Diesel".

 

Eenmaal op de locatie let ik op de hond en kunt u met een gerust hart beginnen aan de fotorapportage en of de ceremonie. En uiteraard begeleid ik de hond als deze zijn of haar "taken" mag gaan uitvoeren.

De hond en ik blijven net zo lang aanwezig als dat jullie dit wensen.

 

Na afloop breng ik de hond naar huis, pension, oppas adres etc..  

Stappenplan

 

Stap 1: Kijk op onze website
Begin te bedenken hoe je je hond(en) in je dag wilt opnemen. Denk aan de tijdlijn - hoe laat we zouden moeten aankomen en hoe lang we zouden moeten blijven. Is je hond (en) er tijdens de ceremonie bij? Of wil je alleen dat ze er zijn tijdens het nemen van de foto’s? Beide? Als je niet precies weet wat je wilt, is dat ook goed! Dit is een goed moment om een gratis intakegesprek bij ons op kantoor te plannen. We kunnen praten over welke plannen je al hebt en wat er allemaal mogelijk is. Pak je telefoon en bel 06 1936 1150 of vul het contact formulier in.

 

Stap 2: Reserveer & betaal de aanbetaling
Na ons intakegesprek, waarbij we beide een goed gevoel aan hebben overgehouden gaan we reserveren. Om jullie datum "vast te leggen", rekenen wij €25 aan administratie en reserveringskosten. Deze betaling zal garanderen dat we beschikbaar zijn voor jouw datum en zo voorkomen dat iemand anders deze reserveert.

Het kan zijn dat de definitieve tijdlijn nog niet compleet is vastgelegd en zullen sommige details nog veranderen tussen de datum die je bij ons boekt en de trouwdag. Wees gerust, we zullen eventuele wijzigingen tijdens het laatste contact met elkaar bespreken en we zullen de tijdlijn en de factuur op dat moment aanpassen.

 

Als er verder geen bijzonderheden zijn en er gekozen wordt voor één van onze 3 bruidspakketten vragen wij een aanbetaling van 25%. Indien we zijn afgeweken van het standaard pakket sturen wij een offerte toe met hetgeen we besproken hebben. Lees deze goed door en indien jullie er mee akkoord gaan ontvangen wij deze graag  z.s.m. getekend retour en wordt de aanbetaling gefactureerd.

(eventuele annuleringen zijn tot 6 weken voor de definitieve datum mogelijk, u betaald dan alleen €25 voor administratie en reserveringskosten, de rest van de aanbetaling krijgt u binnen 4 weken teruggestort.). Tussen 6 en 4 weken wordt er 25% gefactureerd en vanaf minimaal 4 weken voor de trouwdatum wordt 50% van het afgesproken bedrag gefactureerd.)

 

Let op, we zijn snel volgeboekt, vooral tijdens het huwelijksseizoen. Omdat we een plek pas kunnen garanderen nadat de reserveringskosten zijn voldaan, hoe sneller we er voor kunnen zorgen dat je hond(en) deel uitmaakt van jouw speciale dag. 

Stap 3: Fine-tunen van de definitieve afspraak en het voltooien van uw laatste betaling

We sturen u een agenda-uitnodiging. Dit (telefoon)gesprek vindt ongeveer 2 a 3 weken vóór uw trouwdatum plaats. Dit helpt ervoor te zorgen dat we allemaal over alle juiste informatie beschikken en alle last-minutes afstemmen en details voltooien. Na dit laatste gesprek, sturen we jullie de laatste factuur. We vragen je om deze te betalen voor de trouwdag, zodat we jullie niet hoeven achterna te zitten tijdens het borreluurtje. 😊

(Alle eventuele additionele kosten die nog worden gemaakt, zullen achteraf op nacalculatie worden gefactureerd.)

 

Stap 4: Geniet van je dag!
Geniet van jullie dag, zonder zorgen samen met jullie gasten en jullie trouwe, lieve viervoeter.

Stap 5: Evalueer en leer!
Graag hebben wij een aantal weken na de bruiloft nog een keer contact met jullie om de dag door te bespreken en te horen wat je van onze dienst hebben gevonden en natuurlijk de vraag " of jullie aub een geweldige foto van jullie met de hond naar ons toe willen sturen"!