Onze samenwerkingspartners

 

Bij Hondenschool Jottem! geloven wij dat een sociale en gehoorzame hond een leukere hond is en dat een positieve en prettige benadering  effect heeft. Wij werken zonder dwang of  fysieke straf. U beleeft bij Jottem! plezier met uw hond en werkt aan een fantastische band met uw viervoeter.

 

Dogs Too werkt samen met Jottem om uw hond de ceremonietraining goed onder de knie te krijgen.


 

Toptrouwbedrijven

Zijn jullie op zoek naar leuke leveranciers voor jullie trouwdag? Bij Top Trouwbedrijven kun je de leukste leveranciers vinden en ervaringen lezen van andere bruidsparen. Check nu de beoordelingen, recensies en reviews op Top Trouwbedrijven. Of je nou op zoek bent naar een trouwauto, een trouwjurk een trouwlocatie of een bruidsboeket, dit is de plek waar je alles voor jullie trouwdag kunt terugvinden. Daarnaast lees je op het trouwblog de ins en outs voor het organiseren van jullie bruiloft. Kortom de place to be voor de aanstaande bruid en bruidegom.

 

* ben je werkzaam in de trouwservice en geïnteresseerd in Toptrouwbedrijven? klik dan hier


Wedding Goodiebag

Jullie gaan trouwen? De Wedding Goodiebag is het hipste hulpmiddel om je bruiloft mee te plannen en bovendien gratis. De Goodiebag is gevuld met hippe goodies, belevenissen, inspiratie, informatie en nog veel meer.

De Goodiebag  kan gratis opgehaald worden  bij een afhaalpunt bij jullie in de buurt of hij kan worden opgestuurd tegen betaling van de verzendkosten. Hoe werkt het? Je vraagt de Wedding Goodiebag  aan door op de knop ‘Bestellen’ te klikken. Vervolgens dien je jouw persoonlijke gegevens volledig in te vullen en kan je kiezen of je de Goodiebag wilt ophalen of wil laten verzenden. 

 

 

By Kinge uit Heerhugowaard maakt op bestelling schitterende, unieke, stoere honden- manden van pallethout. Klanten die via Dogs Too komen kunnen rekenen op een korting van 10%.

Promotiepunten

Juwelier Sjaak Knijn (Heerhugowaard), Restaurant de Kolonist (Heerhugowaard), Plus Belle Weddingplanner (Haarlem), Organisatiebureau NJoy & Party (Alkmaar)

 

Promotielinks

Startbrug.nl, Startbewijs.eu