Trouwbeurs  Alkmaar in het AFAS Stadion

 

Al meerdere keren hebben wij in het AFAS stadion gestaan tijdens de Alkmaarse Trouwbeurs. Echt een must go voor aanstaande bruidsparen!

 

(Trouwbeurs Alkmaar - Welkom)

 

Puppls Party

Zondag 15 september 2019 was er in Heerhugowaard weer een Puppls Party Hondenevent aan de Veenhuizerweg 29.

Dat was een dag vol plezier voor hond en baas. U kon er deelnemen aan workshops, rondsnuffelen bij de kraampjes, specialisten uw vragen voorleggen en nuttige informatie vergaren op het gebied van honden.

En natuurlijk stonden wij er ook met een kraam.

Amazing Wedding Event

Zondag 31 maart waren wij exposant op het Amazing Wedding Event welke plaats vond in de Boerenplaats in Waarland.

 

Het event duurde van 11.00 tot 16:00 uur, gratis toegang

 

Vele aanstaande bruidsparen met hond hebben wij gesproken en voor de hond was er natuurlijk altijd iets lekkers.

 

Update …….

Wat een prachtige locatie was dit om te staan. Heerlijk zonnetje, dus stonden wij perfect met onze stand voor bij de ingang van de Boerenplaats. En gelukkig hebben we jullie bij onze stand gehad, lieve aanstaande bruidsparen mét hond om ons het hemd van het lijf te vragen en in te schrijven voor de gratis intake.

 

Daarnaast fijne contacten weer kunnen leggen met collega's uit de trouwbranche.

We gaan elkaar binnenkort weer zien en spreken.

 


Dogs Too ook op Toptrouwbedrijven te vinden

Sinds 10 maart kun je Dogs Too nu ook op Toptrouwbedrijven vinden. Wij zijn hier super trots op.

Bij Top Trouwbedrijven kun je de leukste leveranciers vinden en ervaringen lezen van andere bruidsparen. Check nu de beoordelingen, recensies en reviews op Top Trouwbedrijven. Of je nou op zoek bent naar een trouwauto, een trouwjurk een trouwlocatie of een bruidsboeket, dit is de plek waar je alles voor jullie trouwdag kunt terugvinden. Daarnaast lees je op het trouwblog de ins en outs voor het organiseren van jullie bruiloft. Kortom de place to be voor de aanstaande bruid en bruidegom.


Leven!Magazine Haarlem.

6 maart lancering :

Dogs Too staat met een leuk redactioneel stukje in LEVEN! Magazine regio Haarlem is een regionale glossy en biedt een platform voor mensen, bedrijven en organisaties bedoeld voor de Haarlemse regio. De ondertitel: ‘Blad van ontdekkingen’ vertaalt zich in artikelen en reportages die meer vertellen en laten zien dan wat als voor algemeen bekend mag worden beschouwd. LEVEN! Magazine is bedoeld voor iedereen die volop in het leven staat.

 

Update ………..

Wat een super goede lancering van het magazine. We staan er prachtig in met redactioneel stukje en op de logopagina. Super veel leuke reactie mogen ontvangen en goed kunnen netwerken. Kort om: Geslaagd!Trouwbeurs Alkmaar

Zondag 27 januari staat Dogs Too op de Alkmaarse Trouwbeurs in het AFAS Stadion. Graag verwelkomen wij alle bruidsparen die op deze beurs komen bij onze stand. En...…. heeft u een viervoeter? Dan hebben wij wat lekkers voor hem of haar.

 

Update...……...

Wat een geweldige beurs hebben wij gehad! Ontzettend veel positieve reacties op ons unieke concept. Veel leuke aanstaande bruidsparen mogen ontmoeten en goede contacten gemaakt met diverse trouwcollega's.